CS Dani-San Zalău, pe primul loc la Marghita

Nu mai puţin de 30 de sportivi sălăjeni au fost prezenţi săptămâna trecută la stagiul de pregătire al Asociaţiei Nord Amical Karate (ANAK), eveniment la care au luat parte aproape 100 de reprezentanţi ai cluburilor din Maramureş, Bihor, Satu Mare şi Sălaj. Judeţul nostru a fost repezentat de sportivi legitimaţi la CS Dani-San Zalău, Clubul Copiilor din Şimleu Silvaniei şi CS Omega Şimleu Silvaniei, care a avut sportivi proveniţi şi de la secţiile din Jibou şi Cehu Silvaniei. În cadrul stagiului de pregătire s-a organizat şi Cupa „Good Dragon”, unde CS Dani-San Zalău, club condus de instructorul Dan Chiş, a participat cu un lot destul de numeros, iar sportivii zălăuani au avut o comportare bună, obţinând 12 clasări pe podium. Vicsi Mark, Andrei Creţ şi Sergiu Gombaşi s-au clasat pe primul loc la kata feminin, în timp ce la kata masculin, prima poziţie a fost ocupată de trioul alcătuit din Daria Făgăraşi, Ştefania Costea şi Larisa Borbe. Karateka pregătiţi de Dan Chiş au dominat şi probele de kata şi kumite individual, obţinând şase clasări pe primul loc prin Vicsi Mark, Sergiu Gombaşi, Andrei Creţ, Ştefania Costea, Daria Făgăraşi şi Denisa Făgăraşi. Alţi doi sportivi de la CS Dani-San, Larisa Borbe şi Dragoş Şerban, s-au situat pe poziţia secundă, iar locul trei a fost ocupat de Banyai Gergo şi Giulia Gurzău.

Având în vedere că stagiul de pregătire a avut loc în incinta Strandului Termal din Marghita, pe lângă cele două antrenamente zilnice, sportivii, insctructorii şi antrenorii au beneficiat şi de şedinţe de recuperare în bazinele strandului.
Pentru sportivii legitimaţi la CS Dani-San Zalău a fost ultima competiţie din această vară, următorul concurs fiind programat în luna octombrie, Campionatul European de WSKU, ce va avea loc în Albania.

 

Leave a Comment